spanduk1
spanduk2
spanduk3
X

Ngerti liyane babaganChabenMed

PERSEDIAAN ONE STOP BERBASIS KHIROPRACTIC KLINIK, STUDI, SEKOLAH.

Tingkatake praktik sampeyan kanthi solusi eksklusif sing dirancang kanggo kiropraktor.

Pilih kategori ing ngisor iki lan jelajahi macem-macem peralatan.

AyoGo
ngerti luwih akeh babagan perusahaan
ngerti liyane babagan

Tokomiturut kabutuhan sampeyan

Temokake keunggulan global kanggo praktisi chiropractic.

kok
Pilih Kita

  • Siji-mandeg Chiropractic Supply
  • Desain Berbasis Kiropraktik Inovatif
  • Training Product-Maintenance Sistematis

Saiki, Chaben Healthcare setya dadi perusahaan impor lan ekspor sing luar biasa kanthi pengaruh pasar lan reputasi apik ing bidang perawatan kesehatan.

Ing mangsa ngarep, Chaben Healthcare bakal dadi pangembang, operator lan inovator industri medis lan kesehatan sing luar biasa kanthi visi internasional.

● 20+ Taun Pengalaman
● 15+ taun Manajemen QA ISO
● OEM & ODM kanggo Kebutuhan Individu
● Drop Shipping
● Solusi Total
● Layanan siji-mandeg

kok milih
  • Pasar Luar Negeri sing amba

    Pasar Luar Negeri sing amba

    Pelanggan kita ing saindenging jagad, adol panas ing Eropa, Amerika, lan Asia Tenggara.
  • Tim profesional

    Tim profesional

    Kita nuntun, ndhukung, lan adaptasi karo kabutuhan sing terus berkembang kanthi jero lan keahlian.
  • Produk Terpercaya

    Produk Terpercaya

    Kabeh produk karo 15+ taun produksi lan pengalaman sales wis certificated.
  • Layanan siji mandeg

    Layanan siji mandeg

    Kita minangka pemasok solusi total, saka posisi produk nganti layanan sawise-sales.

Apa kitapelanggan ngomong?

  • Ora ragu-ragu kanggo nindakake bisnis liyane karo CBMT
    Ora ragu-ragu kanggo nindakake bisnis liyane karo CBMT
    Aku seneng nuduhake kepuasan karo Scolioscan, peralatan sing luar biasa.Salah sawijining fitur sing luar biasa yaiku kemampuan bebas radiasi, sing cocog kanggo evaluasi awal bocah-bocah sing dicurigai scoliosis.Beda karo alat tradisional kaya mesin CT utawa MRI, panggunaan teknologi ultrasonik Scolioscan kanggo ngasilake gambar telung dimensi ngilangi kabutuhan paparan radiasi.Kauntungan iki ngidini penilaian luwih kerep yen perlu, njamin kesejahteraan bocah-bocah.Kajaba iku, pendekatan inovatif Scolioscan mbukak dalan anyar kanggo tujuan riset.Minangka chiropractor, aku appreciate banget kualitas lan fungsi saka Scolioscan, lan aku manteb ing ati menehi saran kanggo kolega lan ora pati cetho.---Dokter Kai-tsun To, Rumah Sakit HKU-Shenzhen.
  • Banget profesional lan arang banget mbiyantu
    Banget profesional lan arang banget mbiyantu RISHABH SAVLA, PRESIDEN ing S&D PHYSIO
    Desain, kualitas, lan layanan sing apik banget, aku ora sabar ngenteni kepuasanku!Kualitas produk lan tingkat layanan sing diwenehake wis ngluwihi pangarepanku ing kabeh cara.Aku seneng ngobati lan pengin mbantu luwih akeh wong sing lara, mula kadhangkala peralatan chiropractic minangka asistenku sing paling apik, aku seneng banget karo meja portabel amarga bobote entheng, aku bisa njupuk ing endi wae.Iku pancene mbantu karo karya, ngirit wektu lan aku bisa nambani luwih akeh pasien.---Dr.Emily Evans, Pusat Tulang Belakang AlignWell.

Duwe Pitakonan?Telpon 86-180-6818-7440

Ngomong karo wakil Chaben Medical dina iki.

Hubungi Kita

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Mesin Terapi Gelombang Kejut SKW-02

    Inovasi SKW-02 Shock ...

    Industri kesehatan nggawe kemajuan sing signifikan kanthi introduksi Mesin Terapi Gelombang Kejut SKW-02, marki...
    maca liyane
  • Piranti Terapi Laser Dingin--Jenis Genggam

    Inovasi Kapur Cairan ing ...

    Industri kapur cair, utamane ing ruang kinerja olahraga, wis ngalami pertumbuhan sing signifikan, menehi tandha ...
    maca liyane
  • mesin

    Gelombang Kejut Pneumatik HM8CJ...

    Didorong dening inovasi teknologi, riset medis, lan permintaan sing akeh kanggo solusi perawatan sing efektif lan non-invasif ...
    maca liyane